↓
Автор Pavlenko | 6 апреля 2013 | Коментарів: 0 | Переглянуто 28382
Автор Pavlenko | 25 июля 2011 | Коментарів: 1 | Переглянуто 46761
Неклітинні форми життя
Автор Pavlenko | 24 июля 2011 | Коментарів: 0 | Переглянуто 58213
1.Клітинний цикл. Мітоз. Лабораторна робота № 10 “Мітотичний поділ клітин”. Автор Pavlenko | 23 июля 2011 | Коментарів: 0 | Переглянуто 54609
1.Цитозоль, цитоскелет, клітинний центр. Лабораторна робота № 7 «Рух цитоплазми в клітинах рослин». Автор Pavlenko | 3 декабря 2010 | Коментарів: 1 | Переглянуто 65905
Тема 1. Клітина
1. Історія вивчення клітини. Методи цитологічних досліджень. 2. Будова клітин прокаріотів і еукаріотів. Лабораторна робота № 3 “Будова клітин прокаріотів та еукаріотів”. 3. Клітинні мембрани. Лабораторна робота № 4,5 «Будова клітин рослин і тварин» 4. Поверхневий апарат клітини – система отримання інформації з зовнішнього середовища, його функції. Лабораторна робота № 6 «Спостереження явища плазмолізу та деплазмолізу в клітинах рослин». 5. Ядро – система збереження і відтворення спадкової інформації. Будова і функції ядра. Нуклеоїд прокаріотичних клітин. Автор Pavlenko | 28 октября 2010 | Коментарів: 2 | Переглянуто 90750
Молекулярний рівень організації життя
Тема 1. Неорганічні речовини 1. Елементарний склад живих організмів. 2, 3. Неорганічні речовини: вода і мінеральні солі. Тема 2. Органічні речовини 1. Малі органічні молекули: ліпіди, моносахариди, їхня будова, властивості, функції. Лабораторна робота № 1 «Визначення деяких органічних речовин та їхніх властивостей» 2. Малі органічні молекули: амінокислоти, нуклеотиди, їхня будова, властивості, функції. 3. Макромолекули: полісахариди, білки, їхня будова, властивості, функції. Лабораторна робота № 2 «Вивчення властивостей ферментів» 4. Макромолекули: нуклеїнові кислоти, їхня будова, властивості, функції. 5. Єдність хімічного складу організмів. 6. Практична робота № 1 “Розв´язання елементарних вправ з транскрипції та реплікації”. 7. Практична робота № 2 «Ознайомлення з інструкціями з використання окремих хімічних речовин як медичних препаратів, засобів побутової хімії та оцінка їхньої небезпеки» 8. Практична робота № 3 «Визначення наявності білків, жирів, вуглеводів у їжі». 19 октября 2010Розробки уроків до теми «Вступ» (10 кл.)
Автор Pavlenko | 19 октября 2010 | Коментарів: 0 | Переглянуто 53321
|
||
Корисна інформація ↓
|
Реклама ↓
На сайті знайшли ↓
|